Minu retseptid
Lisa kaust
Takod punase kapsa, rebitud kana ja mangosalsaga
Autor: Britt Paju
60
minutit
22
koostisosa
Keskmine
Foto: Britt Paju / Anne & Stiil
Koostisosad
Portsjoneid:
4
500 g
kanakintsuliha
1 tk
sibul
2 tk
küüslauguküüs
1 tl
suitsutatud paprikapulber
1 tl
tšillipulber
1 tl
jahvatatud vürtsköömned
1 dl
tomatipüree
1 dl
vesi
1 sl
punase veini äädikas
1 sl
mesi
1 sl
õli
Salsa
0.5 tk
avokaado
0.5 tk
mango
0.5 tk
jalapeño
0.5 tk
laimi mahl
värske koriander
Lisaks
8 tk
minitortilja
250 g
punane kapsas
laimi mahl
100 g
konservoad
värske koriander
1 dl
hapukoor
lisa ostunimekirja