Takod punase kapsa, rebitud kana ja mangosalsaga

Autor: Britt Paju

60 minutit
22 koostisosa
Keskmine
Foto: Britt Paju / Anne & Stiil

Koostisosad

Portsjoneid:

4

500 g

kanakintsuliha

1 tk

sibul

2 tk

küüslauguküüs

1 tl

suitsutatud paprikapulber

1 tl

tšillipulber

1 tl

jahvatatud vürtsköömned

1 dl

tomatipüree

1 dl

vesi

1 sl

punase veini äädikas

1 sl

mesi

1 sl

õli

Salsa

0.5 tk

avokaado

0.5 tk

mango

0.5 tk

jalapeño

0.5 tk

laimi mahl

koriander

Lisaks

8 tk

minitortilja

250 g

punane kapsas

laimi mahl

100 g

konservoad

koriander

1 dl

hapukoor

Portsjoneid:

4

Retsepti märksõnad