Burgundia pada

Autor: Dagris Punder
5 minutit
26 koostisosa
Keeruline
Foto: Dagris Punder / Maakodu

Koostisosad

Portsjoneid:
4
170 g
kamaraga peekon
1.2 kg
veisefilee
1 sl
oliiviõli
1 tk
porgand
1 tk
sibul
1 tl
meresool
0.25 tl
jahvatatud must pipar
2 sl
jahu
750 ml
punane vein
700 ml
veisepuljong
1 sl
tomatipasta
2 tk
purustatud küüslauguküüs
0.5 tl
kuivatatud tüümian
1 tk
murendatud loorberileht

Seened:

450 g
šampinjon
2 sl
või
1 sl
oliiviõli

Sibulad:

24 tk
pärlsibul
1.5 sl
või
0.5 sl
oliiviõli
125 ml
veisepuljong
sool
jahvatatud must pipar
0.5 tk
loorberileht
4 tk
petersellivars
0.25 tl
tüümian