Supid
Praed
Magustoidud
Suupisted
Näita rohkem
Sünnipäevad
Vabariigi aastapäev
Jaanipäev
Jõulud
Näita rohkem
Autor: Piret Hanson
Portsjoneid:
4
2 tk | kanakints |
1 tk | sibul |
| ingver |
1 tk | tšilli |
1 tk | sidrunheinapulk |
1.5 sl | kalakaste |
2 l | vesi |
1 sl | sool |
1 sl | suhkur |
1 tk | tähtaniis |
4 tk | nelgitera |
| koriander |
100 g | riisinuudlid |
1 tk | pardifilee |
200 g | šampinjon |
1 tk | porgand |
60 g | spinat |
100 g | brokoli |
2 tk | paksoi |
50 g | mungoaidu |
| roheline sibul |
| koriander |
| basiilik |
1 tk | laim |
Portsjoneid:
4