Minu retseptid
Lisa kaust
Oakotletid harissa ja paprikakastmega
Autor: Britt Paju
40
minutit
20
koostisosa
Keskmine
Foto: Britt Paju / Anne & Stiil
Koostisosad
Portsjoneid:
2
260 g
konserveeritud valged oad
1 tk
sibul
1 tk
küüslauguküüs
1 sl
harissa
0.5 tl
kurkum
0.5 tl
jahvatatud vürtsköömned
2 sl
riisijahu
1 sl
tšiiaseemned
2 sl
hakitud petersell
Kaste:
2 tk
konservpaprika
1 tk
küüslauguküüs
1 sl
tahiini
1 sl
sidrunimahl
1 tl
harissa
Lisaks:
300 g
lillkapsas
1 tk
küüslauguküüs
1 sl
sidrunimahl
1 sl
oliiviõli
1 sl
hakitud petersell
granaatõunaseemned
lisa ostunimekirja