Oakotletid harissa ja paprikakastmega

Autor: Britt Paju

40 minutit
20 koostisosa
Keskmine
Foto: Britt Paju / Anne & Stiil

Koostisosad

Portsjoneid:

2

260 g

konserveeritud valged oad

1 tk

sibul

1 tk

küüslauguküüs

1 sl

harissa

0.5 tl

kurkum

0.5 tl

jahvatatud vürtsköömned

2 sl

riisijahu

1 sl

tšiiaseemned

2 sl

hakitud petersell

Kaste:

2 tk

konservpaprika

1 tk

küüslauguküüs

1 sl

tahiini

1 sl

sidrunimahl

1 tl

harissa

Lisaks:

300 g

lillkapsas

1 tk

küüslauguküüs

1 sl

sidrunimahl

1 sl

oliiviõli

1 sl

hakitud petersell

granaatõunaseemned

Portsjoneid:

2

Retsepti märksõnad