Supid
Praed
Magustoidud
Suupisted
Näita rohkem
Sünnipäevad
Vabariigi aastapäev
Jaanipäev
Jõulud
Näita rohkem
Autor: Britt Paju
Portsjoneid:
2
1 tk | baklažaan |
0.5 tl | pune |
1 dl | kinoa |
1 tk | punane sibul |
1 sl | oliiviõli |
| sool |
| must pipar |
4 tk | vutt |
1 tk | küüslauguküüs |
2 sl | oliiviõli |
3 tk | tüümianioks |
1 tk | loorberileht |
1 tl | meresool |
0.5 tl | must pipar |
1 sl | palsamiäädikas |
1 sl | granaatõunakaste |
1 dl | punane vein |
1 sl | mesi |
1 sl | palsamiäädikas |
1 sl | granaatõunakaste |
2 tk | tüümianioks |
30 g | või |
Portsjoneid:
2