Vutid granaatõunakastme ja ahjubaklažaaniga

Autor: Britt Paju

1.5 tundi
22 koostisosa
Keeruline
Foto: Britt Paju / Anne & Stiil

Koostisosad

Portsjoneid:

2

1 tk

baklažaan

0.5 tl

pune

1 dl

kinoa

1 tk

punane sibul

1 sl

oliiviõli

sool

must pipar

Vutid ja marinaad:

4 tk

vutt

1 tk

küüslauguküüs

2 sl

oliiviõli

3 tk

tüümianioks

1 tk

loorberileht

1 tl

meresool

0.5 tl

must pipar

1 sl

palsamiäädikas

1 sl

granaatõunakaste

Veinikaste:

1 dl

punane vein

1 sl

mesi

1 sl

palsamiäädikas

1 sl

granaatõunakaste

2 tk

tüümianioks

30 g

või

Portsjoneid:

2

Retsepti märksõnad