Kalkunikoftad köögiviljakuskussi ja granaatõunakastmega

Autor: Britt Paju

50 minutit
29 koostisosa
Keskmine
Foto: Britt Paju / Anne & Stiil

Koostisosad

Portsjoneid:

4

450 g

kalkuni kintsuliha

2 tk

küüslauguküüs

1 tk

sibul

1 tl

koriandriseemned

0.5 tl

vürtsköömnepulber

0.5 tl

suitsupaprikapulber

tšillihelbed

värske münt

sool

oliiviõli

Veini-granaatõunakaste:

350 ml

granaatõunamahl

200 ml

punane vein

1 dl

suhkur

kaneelikoor

Köögiviljakuskuss:

100 dl

pärlkuskuss

600 ml

vesi

0.5 tl

kurkum

1 sl

oliiviõli

2 tk

punane sibul

5 tk

küüslauguküüs

3 tk

porgand

1 tk

peet

2 tk

paprika

1 tk

pastinaak

1 tk

sidrun

vürtsköömned

sool

pipar

hakitud petersell

Portsjoneid:

4

Retsepti märksõnad