Minu retseptid
Lisa kaust
Kanatortiljad kuuma kirsisalsaga
Autor: Rita Osa
30
minutit
24
koostisosa
Lihtne
Foto: Pasi Kokko / Oma Maitse
Koostisosad
Portsjoneid:
4
550 kg
kanafilee
2 sl
oliiviõli
1 tl
Cayenne’i pipar
1 tl
paprikapulber
0.5 tl
köömned
1 tl
sool
1 tl
pruun suhkur
2 tk
küüslauguküüs
1 tk
riivitud laimikoor
1 sl
laimimahl
Serveerimiseks:
4 tk
tortilja
80 g
Cheddari juust
2 sl
värske koriander
Kirsisalsa:
60 g
sibul
1 sl
oliiviõli
2 sl
suhkur
sool
Avokaadokreem:
2 tk
avokaado
1 dl
Kreeka jogurt
1 sl
majonees
2 sl
laimimahl
0.5 tk
jalapeño
0.5 tl
jahvatatud vürtsköömned
4 sl
värske koriander
lisa ostunimekirja