Kanatortiljad kuuma kirsisalsaga

Autor: Rita Osa
30 minutit
24 koostisosa
Lihtne
Foto: Pasi Kokko / Oma Maitse

Koostisosad

Portsjoneid:
4
550 kg
kanafilee
2 sl
oliiviõli
1 tl
Cayenne’i pipar
1 tl
paprikapulber
0.5 tl
köömned
1 tl
sool
1 tl
pruun suhkur
2 tk
küüslauguküüs
1 tk
riivitud laimikoor
1 sl
laimimahl

Serveerimiseks:

4 tk
tortilja
80 g
Cheddari juust
2 sl
värske koriander

Kirsisalsa:

60 g
sibul
1 sl
oliiviõli
2 sl
suhkur
sool

Avokaadokreem:

2 tk
avokaado
1 dl
Kreeka jogurt
1 sl
majonees
2 sl
laimimahl
0.5 tk
jalapeño
0.5 tl
jahvatatud vürtsköömned
4 sl
värske koriander