Rabarberitort pistaatsiapasta ja mascarpone kreemiga

Autor: Merilin Siimpoeg
2.5 tundi
22 koostisosa
Keskmine
Foto: Merilin Siimpoeg / Oma Maitse

Koostisosad

Portsjoneid:
10
4 tk
muna
4 sl
suhkur
120 g
nisujahu
1.5 tl
küpsetuspulber
0.25 tl
sool
2 sl
õli

Siirup:

150 ml
vesi
5 sl
suhkur

Kreem:

400 g
mascarpone
100 g
Kreeka jogurt
200 ml
koor 35%
50 g
suhkur
3 sl
pistaatsiapasta
5.5 tk
želatiinileht

Rabarberisegu:

350 g
rabarber
1 sl
tärklis
60 g
suhkur

Kattekreem:

100 g
mascarpone
100 ml
koor 35%
1 sl
suhkur
1 sl
pistaatsiapasta

Kaunistamiseks:

pistaatsiapähklid