Minu retseptid
Lisa kaust
Lõhevardad tzatziki ja kurgi-redisesalatiga
Autor: Britt Paju
30
minutit
21
koostisosa
Lihtne
Foto: Britt Paju / Anne & Stiil
Koostisosad
Portsjoneid:
4
600 g
lõhefilee
0.5 tk
küüslauguküüs
1 tk
sidrun
0.5 tl
kuivatatud tüümian
1 sl
oliiviõli
1 tl
sool
Kaste:
3 dl
Kreeka jogurt
1 tk
pikk värske kurk
0.5 tk
küüslauguküüs
1 tl
värske münt
2 sl
oliiviõli
2 sl
sidrunimahl
0.5 tl
sool
must pipar
Salat:
3 tk
lühike värske kurk
10 tk
redis
50 g
fetajuust
1 sl
sidrunimahl
2 tl
oliiviõli
till
roheline sibul
lisa ostunimekirja