Minu retseptid
Lisa kaust
Tex-mex-veisehakkliha ja juustukastmega friikartulid
Autor: Marleen Eskor
45
minutit
21
koostisosa
Lihtne
Foto: Marleen Eskor / Oma Maitse
Koostisosad
Portsjoneid:
2
400 g
friikartulid
Juustukaste:
2 sl
või
1 sl
jahu
300 ml
piim
250 g
Cheddari juust
sool
Tex-mex-hakkliha:
300 g
veisehakkliha
1 tk
sibul
2 tk
küüslauguküüs
2 tl
Cayenne’i pipar
1 tl
pune
1 tl
sibulapulber
1 tl
küüslaugupulber
1 tl
paprikapulber
150 ml
veisepuljong
100 ml
tomatipasta
sool
Serveerimiseks:
tšilli
maisitõlvik
roheline sibul
koriander
lisa ostunimekirja