Bouillabasse

Autor: Mari-Liis Ilover
2 tundi
37 koostisosa
Lihtne
Foto: Mari-Liis Ilover / Oma Maitse

Koostisosad

Portsjoneid:
4
1 kg
kalasupikogu
2 l
vesi
3 tk
loorberileht
10 tk
pipratera
1 tk
sibul
1 sl
sool

Bouquet garni:

1 tk
loorberileht
5 tk
petersellivars
estragon
apelsinikoor

Supp:

3 tk
tomat
1 tk
fenkol
1 tk
porru
1 tk
sibul
3 tk
küüslauguküüs
3 sl
oliiviõli
1 sl
tomatipasta
1 tk
tähtaniis
safran
1.5 l
kalapuljong
100 g
kartul
3 sl
hakitud petersell
7 tk
pipratera
sool

Kala ja mereannid:

600 g
külmutatud tursafilee
500 g
külmutatud sinimerekarbid
500 g
külmutatud veenuskarbid
300 g
külmutatud toored kooritud krevetid

Rouille:

2 tk
küüslauguküüs
tšillihelbed
safran
100 g
keedetud kartul
1 tk
muna
1 sl
sidrunimahl
sool

Krutoonid:

0.5 tk
baguette’i sai
2 sl
oliiviõli