Astelpajukook musta leiva ja sarapuupähkli biskviidi ning natukese Vana Tallinna likööriga

Autor: Triinu Võsu
45 minutit
20 koostisosa
Keskmine
Foto: Vahur Võsu/Erakogu

Koostisosad

Portsjoneid:
8
60 g
riivleib
30 g
nisujahu
70 g
sarapuupähklid
2 tk
muna
80 g
suhkur
0.5 tl
küpsetuspulber

Astelpajupüree:

300 g
astelpajumarjad
100 g
suhkur

Kreem:

200 g
maitsestamata toorjuust
1 dl
astelpajupüree
2 sl
Vana Tallinna liköör
3 tk
želatiinileht
50 g
suhkur
2 dl
vahukoor 35%

Astelpajutarretis:

3 tk
želatiinileht
1 dl
astelpajupüree
0.5 dl
vesi
20 g
suhkur

Kaunistamiseks:

astelpajumarjad
rosmariinioks