Minu retseptid
Lisa kaust
Astelpajukook musta leiva ja sarapuupähkli biskviidi ning natukese Vana Tallinna likööriga
Autor: Triinu Võsu
45
minutit
20
koostisosa
Keskmine
Foto: Vahur Võsu/Erakogu
Koostisosad
Portsjoneid:
8
60 g
riivleib
30 g
nisujahu
70 g
sarapuupähklid
2 tk
muna
80 g
suhkur
0.5 tl
küpsetuspulber
Astelpajupüree:
300 g
astelpajumarjad
100 g
suhkur
Kreem:
200 g
maitsestamata toorjuust
1 dl
astelpajupüree
2 sl
Vana Tallinna liköör
3 tk
želatiinileht
50 g
suhkur
2 dl
vahukoor 35%
Astelpajutarretis:
3 tk
želatiinileht
1 dl
astelpajupüree
0.5 dl
vesi
20 g
suhkur
Kaunistamiseks:
astelpajumarjad
rosmariinioks
lisa ostunimekirja