Karulauguravioolid

Autor: Angelica Udeküll
40 minutit
30 koostisosa
Keeruline
Foto: Toomas Tuul/Oma Maitse

Koostisosad

Portsjoneid:
8
5 tk
munakollane
2 tk
muna
sool
260 g
nisujahu
100 g
nisujahu
30 ml
õli
1 sl
karulaugupesto

Täidis:

100 g
toorjuust
120 g
Saida juust
50 g
parmesan
10 g
karulaugupesto
10 g
värske hakitud karulauk
sool
jahvatatud must pipar
1 tk
muna

Vadakukaste:

1 l
vadak
1 sl
või
1 tk
varsseller
1 tk
porgand
1 tk
mugulsibul
2 tk
küüslauguküünt
1 tk
loorberileht
must terapipar
sool
300 ml
vahukoor 35%
1 tl
mesi
1 sl
hele sojakaste
1 tl
maisitärklis

Serveerimiseks:

parmesan
võrsed