Lambasüdametartar

Autor: Angelica Udeküll
55 minutit
33 koostisosa
Keeruline
Foto: Toomas Tuul/Oma Maitse

Koostisosad

Portsjoneid:
8
350 g
puhastatud lambasüda
120 g
jämesool
80 g
purustatud kadakamarjad
40 g
kuivatatud rosmariin
parmesan

Kadakamajonees:

2 tk
munakollane
200 ml
õli
1 sl
valgeveiniäädikas
2 sl
keedetud ja jahtunud vesi
1 tl
purustatud kadakamarjad
sool

Must kadakane pits:

80 ml
vesi
28 ml
õli
10 g
nisujahu
1 g
süsi
6 g
purustatud kadakamarjad

Speltakrõbedik:

50 g
täisteraspeltajahu
20 g
täisterarukkijahu
70 g
nisujahu
0.5 g
köögiviljatuhk
0.25 tl
küpsetuspulber
60 g
või
0.5 tl
suhkur
0.25 tl
sool
50 g
munavalge

Marineeritud rabarbri salat:

250 g
rabarber
1 tk
šalottsibul
100 ml
vesi
30 ml
valgeveiniäädikas
1 sl
suhkur
sool
Suhkur
tüümian