Minu retseptid
Lisa kaust
Mustasõstralehtedes küpsetatud veiseribid chimichurri’ga
Autor: Paula Särekanno
5
tundi
13
koostisosa
Lihtne
Foto: Paula Särekanno / Oma Maitse
Koostisosad
Portsjoneid:
4
1 kg
veiseribi
2 tl
valge pipar
2 tl
sool
2 tk
küüslauguküüs
2 sl
oliiviõli
mustsõstralehed
Chimichurri-kaste:
10 sl
oliiviõli
2 sl
punase veini äädikas
pune
hakitud lehtpetersell
3 tk
küüslauguküüs
1 tk
roheline tšilli
0.25 tk
sidrun
lisa ostunimekirja
Retsepti märksõnad
Piimavaba
Gluteenivaba
Õhtusöök
Laktoosivaba
Lõunasöök
Munavaba
Mereannivaba
Liharoad
Pähklivaba