Minu retseptid
Lisa kaust
Harira ehk Maroko supp kikerherneste, läätsede ja lambahakklihaga
Autor: Tuuli Mathisen
2
tundi
16
koostisosa
Keskmine
Foto: Tuuli Mathisen / Oma Maitse
Koostisosad
Portsjoneid:
8
300 g
lambahakkliha
1 tk
sibul
2 tk
sellerivars
1 tl
kaneel
0.5 tl
kurkum
1 tl
jahvatatud vürtsköömned
1 dl
kikerherned
2 dl
punased läätsed
400 g
purustatud tomatid
1.5 l
puljong
3 sl
tomatipasta
3 dl
vesi
oliiviõli
sool
must pipar
sidrun
lisa ostunimekirja
Retsepti märksõnad
Laktoosivaba
Lõunasöök
Piimavaba
Supid
Munavaba
Mereannivaba
Pähklivaba
Õhtusöök
Gluteenivaba